Top 5 stomatoloških aplikacija za Vaš Iphone

BRUSH DJ

Brush DJ je aplikacija razvijena od strane stomatologa za sve osobe koje su zainteresirana za održavanje oralne higijene i zdravog osmijeha. Ova Vas aplikacija zabavlja 2 minute s glazbom i time čini pranje zuba uzbudljivim i zabavnim. Također, aplikacija omogućuje da postavite podsjetnik (alarm) za pranje zuba ili kada da kontaktirate svog stomatologa. Brush DJ je dostupna besplatno. Ovo je odlična i zabavna aplikacija koju preporučujemo svim našim pacijentima.

Četkanje_zuba

KidsDental

KidsDental, je aplikacija koja pomaže naučiti Vaše dijete o zdravlju zuba na uzbudljiv i zabavan način. Također, aplikacija daje informacije o stomatološkim problemima kao što su gubitak zuba, karijes ili gingivitisa. Ovu aplikaciju možete kupiti za 4,99 dolara.

Stomatolog_za_djecu

 

Orasphere

Orasphere je stomatološka aplikacija namijenjena obrazovanju pacijenata. Stomatolozi mogu koristi ovu aplikaciju kako bi upoznala pacijente sa zahvatom.
Da li ste se ikada zapitali što je točno vađenje korijenskog kanala? Vrlo lako provjerite video stomatološkog zahvata s vašeg iPhone-a, tako možete znati što očekivati tijekom Vašeg tretmana.

Anatomija_zuba

 

iBracesHelp

iBracesHelp, je aplikacija za osobe s ortodontskim aparatićem i osobe koje će ga tek imati. Aplikacija sadrži video sa opisima kao i fotografije kako se najbolje nositi s neugodnostima koje se mogu pojaviti nošenjem aparatića za zube. Pruža praktične i korisne informacije o mnogim pitanjima poput gumica ili čišćenja aparatića.

Gumice_Aparatić_za_zube

Tooth First Aid

Tooth First Aid je aplikacija koja pruža prvu pomoć tj. pruža informacije ukoliko se dogode ozljede zuba te ih upućuje u najbližu stomatološku ordinaciju.

Korisnici ove aplikacije mogu jednostavno odabrati situaciju/problem: npr: moja crna plomba je ispala, zubi me jako bole kada pijem hladne napitke i dobiti jasne i jednostavne informacije što poduzeti. Također, pokazuje lokacije zubara na karti. Ova aplikacija ne uključuje sve hitne situacije koje bi se mogle dogoditi.

Prva_pomoć_zubobolja

 

Izvor: http://www.topapps.net/apple-ios/iphone/top-dental-apps-for-iphone.html/

Kontaktirajte nas

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *