Naša povijest

Privatna stomatološka ordinacija Balenović je započela s radom 1969. godine na istom mjestu gdje se i danas nalazi, u nekadašnjoj Ul. 8. maja br. 8, a danas Pavla Hatza br. 23.
U to doba bila je među prvim privatnim praksama u Zagrebu, a i tadašnjoj državi. Osnovao ju je dr. Ivan Balenović, nakon povratka sa stručnog usavršavanja u Bernu (Švicarska). Ordinacija je od svojeg otvaranja prednjačila po opremljenosti i stručnosti, a istu tradiciju njegujemo i danas.

Stomatološka ordinacija Balenović

Naš tim

Nino Balenović

Nino Balenović

dr.med.dent.

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1993. g. Nakon toga nastavlja više od 45 godina dugu stomatološku obiteljsku tradiciju. Od završetka fakulteta kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu na brojnim naprednim protetsko implantološkim tečajevima i kongresima. Uže područje interesa i praktičnog rada je protetika, implantologija i estetska stomatologija.

Mr.sc. Mateja Jelić

Mr.sc. Mateja Jelić

dr.med.dent.

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1997. g. 2002. g. magistra biomedicinske znanosti. 2005.g polaže specijalistički ispit iz ortodoncije. Završila je mnoštvo međunarodnih ortodontskih tečajeva u priznatim ortodontskim institucijama SAD-a i Europe. Prvi je certificirani ortodont u Hrvatskoj za Orthocaps – the Twinaligner System. Posjeduje DAMON Systems i Orthocaps certifikat.
Marija Sabljić

Marija Sabljić

dr.med.dent.

Diplomirala je 2014. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija aktivna je članica studentskih udruga Zubić vila i Geronto projekta te asistira u privatnoj stomatološkoj ordinaciji. Područje njenog posebnog interesa su endodoncija i estetska stomatologija.
Ivana Žepec

Ivana Žepec

Medicinska sestra

2006. završila srednju medicinsku školu u Bedekovčini. Pripravnički staž završila u DZKZŽ u Krapini.  2 i pol godine radila u Ustanovi za zdravstvenu njegu u kući, a od 2010. postaje član tima ordinacije Balenović. Trajno se usavršava na stručnim tečajevima koje organizirava Hrvatska komora medicinskih sestara.
Antun Kovačević

Antun Kovačević

Asistent

Student 4 .godine Stomatološkog fakulteta u Zagrebu. U Đakovu je završio osnovnu školu te prirodoslovno-matematičku gimnaziju, 2013. godine upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu gdje je član studentskog zbora, fakultetskog vijeća i Udruge studenata dentalne medicine. U Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Balenović asistira od 2016. godine.
Dorotea Mršić

Dorotea Mršić

Asistentica

Studentica 4. godine Stomatološkog fakulteta u Zagrebu kojeg upisuje nakon završene zubotehničke srednje škole na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu. Aktivna članica studentskih sekcija, posebno sekcije iz restaurativne dentalne medicine te demonstratorica iz predmeta histologija s embriologijom. U slobodno vrijeme bavi se istraživačkim radom te piše članke za studentski časopis Sonda.
Ana Milas

Ana Milas

Asistentica

Studentica 5.godine Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Završila je V.gimnaziju te 2011. godine upisuje Stomatološki fakultet. Područje posebnog interesa dječja i preventivna stomatologija. U Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Balenović asistira od 2016.godine.
Anja Balenović

Anja Balenović

Asistentica

Završila je Osnovnu školu Matka Laginje u Zagrebu, nakon koje upisuje XVI.gimnaziju u Zagrebu te trenutno pohađa 4.razred gimnazije.
Pokazuje poseban interes za prirodne znanosti,medicinu, stomatologiju te u budućnosti planira upisati studij stomatologije.
Sanela Dropulić

Sanela Dropulić

Stručnjakinja za tržišne komunikacije

U timu Ordinacije Balenović radi kao stručnjakinja za tržišne komunikacije s više od 20 godine poslovnog iskustva na domaćem i inozemnom tržištu. Specijalizirala se za uslugu tržišnog komuniciranja i upravljanja poduzetništvom. Diplomirala je novinarstvo u Zagrebu kao jedna od najboljih studentica u klasi da bi specijalističko školovanje nastavila i uspješno završila specijalizaciju kao stipendistica njemačke Vlade u Frankfurter Allgemeine Zeitungu.

Prostor Stomatološke ordinacije Balenović

Priznanje za izvrsnost stomatološkoj ordinaciji Balenović

logo najdoktor

Priznanje za izvrsnost

iso-9001

priznanje-za-izvrsnost-2015 (1)Priznanje za izvrsnost

SavePriznanje za izvrsnost

stomatološka ordinacija priznanjePriznanje za izvrsnost

T/F: +385 1 4923 392, M: +385 98 386 552, M: +385 98 808 113, +385 098 386 705 (ortodont)
Pavla Hatza 23. Zagreb, 10000 HR, Email: ordinacijabalenovic@gmail.com