Naša povijest

Privatna stomatološka ordinacija Balenović je započela s radom 1969. godine na istom mjestu gdje se i danas nalazi, u nekadašnjoj Ul. 8. maja br. 8, a danas ulici Pavla Hatza  23.
U to doba bila je među prvim privatnim praksama u Zagrebu, a i tadašnjoj državi. Osnovao ju je dr. Ivan Balenović, nakon povratka sa stručnog usavršavanja u Bernu (Švicarska). Obiteljsku tradiciju i ljubav prema stomatologiji doktor Ivan je prenio i na svoju djecu, naše doktore Ninu Balenovića i Mateju Jelić.

Ordinacija je od svojeg otvaranja prednjačila po opremljenosti i stručnosti, a istu tradiciju njegujemo i danas.

Stomatološka ordinacija Balenović

Naš tim

Nino Balenović

Nino Balenović

dr.med.dent.

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1993. g. Nakon toga nastavlja više od 45 godina dugu stomatološku obiteljsku tradiciju. Od završetka fakulteta kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu na brojnim naprednim protetsko implantološkim tečajevima i kongresima. Uže područje interesa i praktičnog rada je protetika, implantologija i estetska stomatologija.

Mr.sc. Mateja Jelić

Mr.sc. Mateja Jelić

dr.med.dent.

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1997. g. Postaje 2002. g. magistra biomedicinske znanosti, a 2005.g polaže specijalistički ispit iz ortodoncije. Završila je mnoštvo međunarodnih ortodontskih tečajeva u priznatim ortodontskim institucijama SAD-a i Europe.

Certificirani je ortodont za Invisalign, Orthocaps i Damon sustav.

Marija Sabljić

Marija Sabljić

dr.med.dent.

Diplomirala je 2014. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Timu ordinacije Balenović pridružuje se 2013. godine kao asistentica za vrijeme studija, a po završetku studija nastavlja rad kao doktorica dentalne medicine.

Uz posao se redovno usavršava na brojnim stručnim predavanjima i kongresima.

Poseban interes pokazuje za protetiku i kirurgiju, te 2020. godine upisuje Poslijediplomski specijalistički studij Dentalna implantologija.

Tino Carev

Tino Carev

dr.med.dent.

Diplomirao je 2019.godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za studij stomatologije odlučuje se nakon završene srednje škole za dentalnog tehničara na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu. Tijekom studiranja i staža sudjeluje na brojnim stručnim predavanjima i kongresima. Posebno područje interesa mu je stomatološka protetika i parodontna kirurgija.

Sara Bučar

Sara Bučar

dentalna asistentica

Završava 2017. godine srednju školu smjer dentalni asistent na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu. Iste godine započinje stažiranje u Stomatološkoj ordinaciji Balenović te od tada postaje neizostavan dio našeg tima. Aktivni je član Hrvatske komore dentalne medicine te se redovito usavršava na stručnim tečajevima i kongresima.

Bruna Drenek

Bruna Drenek

medicinska sestra

Završava 2019.godine srednju školu za medicinske sestre Mlinarska. Ubrzo nakon završetka postaje dio našeg tima. Aktivna je članica Hrvatske komore medicinskih sestara,uz čija predavanja i tečajeve se konstantno usavršava. Uz čvrste temelje i iskustvo ,svoj poziv u budućnosti želi nadograditi daljnjim školovanjem na Stručnom studiju sestrinstva.

Anja Balenović

Anja Balenović

studentica Stomatološkog fakulteta u Zagrebu

Nakon završene XVI. gimnazije u Zagrebu, 2017. godine upisuje  Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.  Danas je redovna studentica 4.godine te pokazuje izraziti interes za rad u struci te nastavak obiteljske tradicije. U ordinaciji asistira doktorima dentalne medicine te vrlo brzo usvaja i rješava sve zadatke i izazove koji se pred nju stavljaju. U budućnosti bi željela svoje vještine dodatno razvijati na području oralne kirurgije.

Ana Gabud

Ana Gabud

studentica Stomatološkog fakulteta u Zagrebu

Nakon završene VII.gimnazije u Zagrebu, 2017.godine upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu . Danas je studentica 3.godine, gotovo svakodnevno asistira u našoj ordinaciji te pokazuje veliki interes za struku. Posebno svoje znanje želi nadograđivati u području dječje stomatologije i fiksne protetike.

Prostor Stomatološke ordinacije Balenović

Priznanje za izvrsnost stomatološkoj ordinaciji Balenović

logo najdoktor

Priznanje za izvrsnost

iso-9001

Priznanje za izvrsnost

Priznanje za izvrsnost

Priznanje za izvrsnost

Priznanje za izvrsnost

priznanje-za-izvrsnost-2015 (1)Priznanje za izvrsnost

stomatološka ordinacija priznanjePriznanje za izvrsnost

Stomatološka ordinacija Balenović

T: +385 1 4923 392, F: +385 1 4923 392, M: +385 98 386 552, E: ordinacijabalenovic@gmail.com

Ortodoncija Jelić

T: +385 1 623 13 61, M: +385 98 386 705, E: ortodontjelic@balenovic.hr